Markveien C4

Markveien C4 er et kombinert kontor- og boligprosjekt sentralt i Alta sentrum. Bygget inneholder lokaler for bl.a. Statens Vegvesen i 1. og 2. etasje samt 25 leiligheter i 3. -5. etasje. Boligene bestårav 2, 3, og 4-roms leiligheter.

Energikravet forprosjektet tilsvarer 10% bedre enn energiklasse A for næringsarealet ogleilighetene er ivaretar passivhusnivå. Kontorarealene ligger som en lamell medfasade som henvender seg mot gaten og publikum, boliglamellene orienterer segvinkelrett på kontoretasjen og mellom boligene er det en stor fellestakterrasse. Takterrassener delt inn i private og felles soner, med loungeområde, spiseplass, lek ogbeplanting. Integrert belysning skaper en lun atmosfære i mørketiden.

Kategorier

Arkitektur, Interiør, Landskap, Energi

Tidslinje

2015 - 2019

Hvor

Alta, Norge

Størrelse

7 400 m2

Oppdragsgiver

Mark Eiendom as

Samarbeidspartner

No items found.
Foto:
Ivan Brodey

Se lignende prosjekter